Add Background Images Here
Stacks Image 151
Stacks Image 153

Over ons

Van Kouteren B.V. is een begrip in Terneuzen en omstreken. We zijn actief in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen. Met 50 jaar kennis en ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo werken wij regelmatig voor tal van gerenommeerde Zeeuwse aannemers, evenals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen.

Timmerbedrijf en zonweringspecialist

We werken uitsluitend met vakmensen. Kenmerkend zijn de lange dienstverbanden waardoor we veel kennis en ervaring aan ons weten te binden. Naast de medewerkers in ons eigen timmerbedrijf hebben we een eigen montage & servicedienst voor de plaatsing van zonwering, rolluiken en garagedeuren. Klanten waarderen de korte lijnen binnen ons bedrijf. Belt u, dan wordt u direct geholpen door iemand die weet wie u bent.

Vertrouwd zakendoen

Van Kouteren is een VCA-gecertificeerd bedrijf. Ook onze medewerkers en leidinggevenden hebben een VCA-certificaat. Verder zijn wij aangesloten bij Romazo, de branchevereniging van specialisten in zonwering. Het Romazo Garant keurmerk geeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk bedrijf met deskundige medewerkers.
VAN KOUTEREN B.V.
Mr. F.J. Haarmanweg 36
4538 AS Terneuzen
T 0115 694 263
E info@vankouteren.nl
 OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Vrij
08.00 - 12.15 u
12.45 - 16.30 u
Stacks Image 129_49